Тројца членови на КПС Москито успешно го искачија врвот Вихрен на Пирин планина во Република Бугарија. Борис, Никола и Виктор искачувањето го направија пред 1ви мај во вторник. Временските услови беа доста променливи и студеното време не беше пречка за искачувањето.

Share This