КПС Москито заедно со туристичкото друштво OILARIPI од Софија, на 17, 18 и 19 мај успешно го заврши кругот околу Охридското езеро. На турата учествуваа 24 велосипедисти – тројца јунаци од Македонија и 19 од Бугарија. 

Супер дружба, догодина се гледаме пак!

Share This