КОНТАКТ

КЛУБ ЗА ПЛАНИНАРСКИ СПОРТОВИ

„МОСКИТО КОЧАНИ“

контакт

+389 77 908 386

Претседател на клубот
Цеков Круме
испрати имејл

Контактирајте не за секое прашање или било каков интерес околку планинарските спортови.

Испратете ни порака

13 + 1 =

Share This