Саботата возење велосипед  истражување на вело патека. Недела промоција на вело патеки и планинарски патеки на Бистра.Доделување на долго очекуваните маички.Но не е се завршено. Супер екипа и организација.Стекнато е првото искуство со водење клинти ( не болело).Голема благодарност  до домарот и домарката во Маунтајн хат Царевец  домакини луге.

Повелете овој викенд во Маврово ке се промовираат пофторно две вело и две пешачки патеки. Кај почетокот на едноседот и на крајот.

Вело-тура-Мавровско-езеро

Запознајте го Маврово преку планинскиот велосипедизам

ЛЕСНА ПЛАНИНАРСКА ТУРА НИЗ СКРИЕНИТЕ ДЕЛОВИ НА МАВРОВСКИТЕ ГОРИ

Пејсажите на Сандакташ

Share This