Четири члена од КПС „Москито“ од Кочани учествуваа на годинешното издание „Chupino trail“ кое во организација на Општина Виница и клубот „Чупино“ се одржа вчера (Недела) во Виница.

Од четирите претставници на „Москито“, Никола Серафимов учествуваше на трката додека тројцата останати имаа успешни планинарски искачувања.

Клубот им честита на сите учесници кои успешно настапија на годинешната манифестација а посебно на победниците каде првото место го освои Владо Симеонов од Кочани.

Share This